Početna I Uslovi i Odredbe I Naš Koncept I FAQ I Kontakt
Politika vraćanja
Politika povrata - 30 dana

Imate pravo na povrat robe u roku od 30 dana od dana primitka. Vi ste ipak odgovorni za plaćanje na ime troškova dostave prilikom povratka. To varira ovisno o tome kada je povratak napravljen i broj stavki koji se vratio.

Rok povratka počinje na dan kada je roba isporučena do Vas - to je 1. dan. U sljedećoj tablici navedeni su detalji, troškovi dostave prilikom povrata u odnosu na) broj stavki (do 20) i b) i dan kada se roba vratila. Imajte na umu da druge cijene važe za prevelike gume. Molimo nemojte slati robu u naše sjedište u Hanoveru. Tamo nemamo objekte za preuzimanje robe.

Ako želite vratiti robu, stupite u kontakt sa servisnim centrom za korisnike:

gumeonline@delti.com,
Tel.:  00385 1 7776 100 (besplatni)
Fax: 0049 89 20 80 81 189

U korisničkom servisnom centru će Vas pitati za razlog vraćanja robe (npr postoji problem s gumom poput pretjeranog radijalnog izlaza?) Nakon što budemo tražili neke podatke koji će pomoći da se ubrza cijeli proces, mi ćemo organizirati da roba bude pokupljena s Vaše adrese.

Molimo koristite originalnu ambalažu u kojoj je roba stigla radi zaštite od bilo kakve štete koja bi mogla nastati dok je u tranzitu. Gume trebaju biti pakirane ispravno zajedno u paketima od po dva komada.Prednji i stražnji dio felge i cjelovitih kompleta kotača trebaju biti omotani s dovoljno kartona kako bi ih zaštitili, a zatim zalijepili ljepljivom trakom. Zadržavamo pravo na tužbu za naknadu štete u kojima je u povratnom tranzitu šteta uzrokovana nemarnim pakiranjem ili neodgovarajućom ambalažom.Logistička tvrtka će prihvatiti samo robu koja je upakirana s odgovarajućom ambalažom.

Registrirajte se sada!


AT BE BG CH CZ DE DK EE ES FI FR GR HR HU IE IT LT LU LV NL NO PL PT RO RS SE SI SK UK
I Početna I Uslovi i Odredbe I FAQ I Sustav praćenja tlaka u gumama I Politika povrata I Način plaćanja I Kontakt I
© 2001-2017 Delticom AG - gumeonline123.hr - 20.02.2017 13:36