Politika povrata - 30 dana

Imate pravo na povrat robe u roku od 30 dana od dana primitka. Vi ste ipak odgovorni za plaćanje na ime troškova dostave prilikom povratka. To varira ovisno o tome kada je povratak napravljen i broj stavki koji se vratio.

Rok povratka počinje na dan kada je roba isporučena do Vas - to je 1. dan. U sljedećoj tablici navedeni su detalji, troškovi dostave prilikom povrata u odnosu na) broj stavki (do 20) i b) i dan kada se roba vratila. Imajte na umu da druge cijene važe za prevelike gume. Molimo nemojte slati robu u naše sjedište u Hanoveru. Tamo nemamo objekte za preuzimanje robe.

Ako želite vratiti robu, stupite u kontakt sa servisnim centrom za korisnike:

gumeonline@delti.com,
Tel.:  00385 1 7776 100 (besplatni)
Fax: 0049 89 20 80 81 189

U korisničkom servisnom centru će Vas pitati za razlog vraćanja robe (npr postoji problem s gumom poput pretjeranog radijalnog izlaza?) Nakon što budemo tražili neke podatke koji će pomoći da se ubrza cijeli proces, mi ćemo organizirati da roba bude pokupljena s Vaše adrese.

Molimo koristite originalnu ambalažu u kojoj je roba stigla radi zaštite od bilo kakve štete koja bi mogla nastati dok je u tranzitu. Gume trebaju biti pakirane ispravno zajedno u paketima od po dva komada.Prednji i stražnji dio felge i cjelovitih kompleta kotača trebaju biti omotani s dovoljno kartona kako bi ih zaštitili, a zatim zalijepili ljepljivom trakom. Zadržavamo pravo na tužbu za naknadu štete u kojima je u povratnom tranzitu šteta uzrokovana nemarnim pakiranjem ili neodgovarajućom ambalažom.Logistička tvrtka će prihvatiti samo robu koja je upakirana s odgovarajućom ambalažom.

Registrirajte se sada!
ARORueckgaberegelung Wed Mar 27 15:56:56 2013


© 2001-2021 Delticom AG - gumeonline123.hr - swebc21
s