Problemi

Imate problema s prijavom na gume.com.hr?

U nastavku su najčešći problemi (i rješenja). Za daljnja pitanja, molimo pošaljite email gume@delti.com Mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo brzo.

1. JESTE LI NOVI KORISNIK?

Za pristup ograničene trgovačke stranice, najprije se morate registrirati kod nas. Kliknite na "Home", a zatim "Registriraj se ovdje". Molimo Vas da ispunite i pošaljete prijavnicu, a vi ćete primiti Va[u gume.com.hr korisnički ID i lozinku.


2. JESTE LI ZABORAVILI LOZINKU?

Za prijavu na gume.com.hr, unesite lozinku točno onako kako smo Vam je poslali. Lozinka uključuje velika i mala slova, a ne uključuje razmake ili posebne znakove. Ako ste zaboravili Vašu gume.com.hr lozinku, molimo Vas da nam pošaljete faksom na memorandumu tvrtke koja pokazuje ime i adresu tvrtke i mi ćemo vam faksirati novu lozinku.

3. ZABORAVILI STE SVOJ gume.com.hr KORISNIČKI ID?

Za prijavu na gume.com.hr, morate upisati Vaš korisnički ID broj točno onako kako smo Vam ga poslali. ID uključuje velika i mala slova, a ne uključuje razmake ili posebne znakove. Ako ste zaboravili Vaš gume.com.hr korisnički ID, pošaljite nam faks na memorandumu tvrtke koja pokazuje ime i adresu tvrtke i mi ćemo vam faksirati novi ID.

Registrirajte se sada!
AROprobleme
© 2001-2024 Delticom AG - gumeonline123.hr - swebc15