Početna I Uslovi i Odredbe I Naš Koncept I FAQ I Kontakt
concept

O namagume.com.hr je ekskluzivna online trgovina s
Delticom AG za radionice, trgovce, distributere, veletrgovce i montere za gume i auto pribor za tržište Hrvatske.

Delticom, je vodeći europski trgovac guma na internetu, osnovan je 1999. godine u Hannoveru.Tvrtka opskrbljuje privatne i komercijalne kupce putem više od 100 online trgovina u 42 zemlje s nenadmašno širokim asortimanom guma za automobile, motocikle, bicikle, kombije, kamione, autobuse, plus posebne gume i kompletne setove kotača (unaprijed montirana guma na felge) , odabrane zamjenske dijelove i pribor, motorna ulja i baterije.

Iskoristite naše povoljne uslove za kupnju pod B2B uvjetima i ponovno pozicionirajte sebe kako u trgovini gumama, tako i za dijelove i sektor za radionice.

Mi vam možemo ponuditi svoj sveobuhvatni asortiman guma koji sadrži sve marke i veličine - za sve, od malih automobila do limuzina, SUV-a i starih automobila - uvijek ćete naći prave gume po sjajnim cijenama

Kao kupac distrib
uter možete iskoristiti:

Asortiman proizvoda u ponudi gume.com.hr obuhvaća:
  • Auto, kombi, kamionske, moto, industrijske, traktorske i specijalističke gume
  • Čelične i aluminijske felge za automobile, SUV-a, off-road vozila i kombi plus čelični kotači za teretna vozila
  • Spremni montirani i balansirani kompletni kotači postavljeni na čelične ili aluminijske felge (također s unaprijed programiranim TPC sustavom)
  • Motorna ulja, ulja za mjenjač, maziva ..
  • Baterije za mnoge primjene
  • Auto dijelovi, TPCS senzori plus sportsko podvozje, katalizatori i lanci za snijeg

Bitne značajke proizvoda u našoj ponudi auto guma su:

Popusti za velike narudžbe

Ako ste zainteresirani za kupnju velikih količina (više od 100), molimo pošaljite e-mail na gume@delti.com, uz navođenje s Vašim zahtjevima. Tada ćemo provjeriti Vaš upit i odmah Vas kontaktirati kako bi razgovarali o posebnim veleprodajnim uvjetima.

Naš sustav naručivanja je vrlo jasan i navodi odabrane proizvode upravo prema Vašim specifikacijama.


Iskusni profesionalci za gume.

Vaš gume.com.hr je otvoren 24 sata, svakog dana u tjednu. Naš servisni tim je dostupan na telefonu za sva pitanja koja možda imate od 07-22h. Posebno smo odabrali B2B timove koji se fokusiraju konkretno na potrebe naših kupaca distributera. Naši djelatnici redovito primaju obuku od stručnjaka, tako da Vam uvijek možemo pružiti kompletnu pomoć koja Vam je potrebna.

Brzina je sve: Od interneta do ceste.

Mi Vam činimo život lakšim - možemo isporučiti na adresu koju želite. Veoma brzo. Tako da možemo jamčiti isporuku u sezonskim vrhuncima, držimo veliki izbor guma na skladištu u našem skladištu.

Nema skrivenih troškova.

Općenito sve gume u ponudi u našoj trgovini su dostupne. Prosječna isporuka je 5-7 dana, iako se 95% svih narudžbi isporučuje u roku od 48 sati.

Kako mogu postati kupac distributer na gume.com.hr?

Delticom AG - aktivan u cijelom svijetu

Imamo B2B / Prodajne trgovine u sljedećim zemljama. Ako želite isporuku u jednoj od tih zemalja, molimo Vas da izvršite narudžbu putem trgovine te zemlje; odgovarajuća isporuka i uvjeti plaćanja će se primijeniti.

 

Registrirajte se sada!


AT BE BG CH CZ DE DK EE ES FI FR GR HR HU IE IT LT LU LV NL NO PL PT RO RS SE SI SK UK
I Početna I Uslovi i Odredbe I FAQ I Sustav praćenja tlaka u gumama I Politika povrata I Način plaćanja I Kontakt I
© 2001-2017 Delticom AG - gumeonline123.hr - 20.02.2017 13:36