Registrirajte vVašu tvrtku na gumeonline123.hr stranica za garaže, radionice i trgovce.

Mi isporučujemo samo trgovcima i profesionalcima za gume i za automobilsku industriju.

Korisničko ime*
Ime tvrtke*
Kontakt osoba*


Br. + Ulica*
PO Box
Poštanski broj*
Mjesto/Grad*
Država
E-mail*
Telefonski broj*
Br. mobilnog
Fax
OIB identifikacijski broj
Registracijski broj tvrtke

Molimo, pošaljite nam Vaš registracijski dokument tvrtke na:. +49-511-33611655 pregled Ako još niste osnovali tvrtku, ali ste registrirani kao samozaposlen, onda molimo faksirajte nam kopiju ovog dokumenta na: +49-511-33611655.
Web stranica

Uvjeti plaćanja*

Možete odabrati plaćanje po fakturi ako želite, ali morat ćemo provjeriti Vaše kreditne podatke s referentnom agencijom. Također, ako se odlučite za plaćanje po fakturi, narudžba putem naše usluge je obvezujuća.
Kreditna Kartica Br.:
Datum isteka:
(MMYY e.g. 0923)
vlasnik kartice:
Neki načini plaćanja zahtijevaju pozitivan kreditni rejting.
Sva markirana polja * moraju biti ispunjena.
Uz sljedeći klik, slažete se s našim Općim odredbama i uvjetima i Politikom privatnosti Sporazum.

 OIB identifikacijski broj
Informacije o OIB identifikacionom broju (OIB-a)
Što je identifikacijski broj OIB?
Identifikacija OIB-a ili registracijski broj (OIB-a) identifikator poreza koji se koristi u robnom prometu unutar Europske unije. Potreban je toliki broj za tvrtke kako bi kupovale proizvode od tvrtki u drugim zemljama unutar EU-a bez plaćanja PDV-a u toj zemlji. PDV se onda naplaćuje samo u zemlji u kojoj je roba isporučena. Identifikacijski OIB broj pomaže poreznim vlastima pratiti kretanje robe.
Kako identifikacijski broj OIB izgleda?
OIB počinje s specifičnim prefiksom zemlje koji ovisi o zemlji koja je registrirana. Nakon toga slijedi 8-12 znakova koji su uglavnom sastavljeni od brojeva.
Gdje se može nabaviti OIB-a?
Identifikacijski broj OIB se može dobiti od lokalnog poreznog ureda.
Provjeravanje OIB-a
Molimo provjerite da li se podaci kupca koje ste nam dali, uključujući i OIB identifikacijski broj, odgovara podacima u lokalnom poreznom uredu koji već postoje. Delticom AG je dužan dati ovu informaciju njemačkim poreznim vlastima. Ako postoje razlike u dostavljenim informacijama, to bi moglo dovesti do nepotrebnog čekanja.
Proces provjeravanja Vašeg identifikacijskog OIB broja može potrajati neko vrijeme. Sve dok imamo rezultate, ipak, smo dužni naplatiti Vam PDV za sve Vaše narudžbe. Nakon što smo dobili pozitivne vijesti povratno od vlasti, tada možemo započeti slanje računa, bez PDV-a. Također ćemo ispraviti sve račune koje smo Vam već poslali i naravno, nadoknaditi troškove s bilo kojim PDV-om koji ste već platili.
 Registracijski broj tvrtke
Registracijski broj tvrtke Registracijski broj tvrtke je broj koji se dodjeljuje kompanijskim tvrtkama kupcu.Tvrtka se smatra zasebnom cjelinom za ljude koji posjeduju ili upravljaju poslovanjem. Registracijski broj tvrtke ćete naći na dokumentu kupca koji Vam šaljemo.
Ako kupac nema registracijski broj tvrtke onda on ili ona mora pokazati dokaz da su samozaposleni.


© 2001-2024 Delticom AG - gumeonline123.hr - swebc15